KESO 8000SΩ²

Najsodobnejši
cilindrični vložek

Vrhunska varnost, zanesljivost delovanja in natančnost izdelave, po najvišjih mednarodnih tehnoloških standardih so garancija dolgoletnega zanesljivega in učinkovitega varovanja.

O keso

Cilindrični vložek KESO je najsodobnejši cilindrični vložek, zasnovan, patentiran in izdelan v Švici. Vrhunska varnost, zanesljivost delovanja in natančnost izdelave, po najvišjih mednarodnih tehnoloških standardih so garancija dolgoletnega zanesljivega in učinkovitega varovanja. Če ste si vedno želeli, da bi bil vaš dom, vaša družina ali vaše podjetje v najbolj skrbnih rokah, je to zdaj mogoče.

Omega je najnovejši KESO sistem, ki zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti. Tako cilinder kot ključ sta plod visoke tehnologije in izjemne švicarske natančnosti.

KESO Omega ključi imajo najvišjo stopnjo zaščite proti kopiranju. Na voljo je veliko število kombinacij, ki so osnova vseh KESO sistemov, omogočena pa je tudi nadgradnja oziroma intergracija vseh do danes razvitih sistemov v nov KESO Master sistem.

KESO 8000SΩ²

KESO 8000SΩ²cilindri veljajo za najvarnejše cilindre na svetu. Izdelki izpolnjujejo stroge VdS normative in so certificirani v skladu z EN 1303. Cilindre odlikuje visoka zaščita proti kopiranju ključev.

Tehnične lastnosti:
– 5-letni garancijski rok
– Aktivna varnostna zaščita
– Modularna zgradba
– Sistem generalnega ključa
– Sistem na enotni ključ
– Predelava sistema ob izgubi ključev
– Zaščita proti vrtanju, izzvleku in lomljenju cilindrov, …

Keso Mehanski sistemi zaklepanja

En ključ za vsa vrata!

Osebna varnost in svoboda sta danes v središču pozornosti. S KESO ključem lahko odpirate vsa vrata, ograje, okna, ključavnice ali preprosto in enostavno uporabljate stikala. Prihranite čas in zmanjšajte stroške vzdrževanja. KESO sisteme zaklepanja je mogoče poljubno nadgraditi tako mehansko kot mehatronsko. Dodaten RFID omogoča integracijo v elektronske sisteme, kot je na primer alarmni sistem.

Scroll to Top