Zasebnost in piškotki

Spletna trgovina Ibro uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke katere so v Vaši napravi in pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo. Nasplošno so piškotki uporabljeni za ohranjevanje uporabniških nastavitev, shranjevanje informacij nakupovalnega vozička in omogočajo anonimno beleženje podatkov aplikacijam drugi podjetih kot npr. Google Analytics.

Če želite onemogočite piškotke jih lahko onemogočite v Vašem brskalniku. Predlagamo da se obrnete na zavihtek Pomoč v brskalniku ali pa obiščete the About Cookies website katera pomuja pomoč za vse moderne brskalnike.

Upravitelj spletne trgovine Ibro, IBRO KLJUČ, ključavničarstvo in čevljarstvo, d.o.o., s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Ibro.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,
naslov in kraj bivanja,
naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
kontaktno telefonsko številko,
geslo v šifrirani obliki,
ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Wanted.si.
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Ibro shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj Ibro lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Ibro podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Trženjske aktivnosti preko elektronskih in sms sporočil bodo jasno označene, pošiljatelj vselej jasno razviden, akcije in promocije ter pogoji njihove uporabe nedvoumno navedeni. Odjava od prejemanja oglasnih sporočil je navedena v samih oglasnih sporočilih, kadarkoli pa je mogoča tudi preko elektronskega naslova info@ibro.si.

Scroll to Top