O nas

Smo družinsko podjetje, ki se že tri desetletja ukvarja z mehanskimi ključavnicami, avtoključi in danes tudi z elektronskimi ključavnicami oz. s kontrolo pristopa.

Naše poslanstvo je zagotoviti kvalitetno in enostavno uporabo dostopa v vaše prostore ali avtomobile.

Odlikujeta nas hitrost, visoka kakovost naših storitev in izdelkov ter nenazadnje garancija na le te. Prevzemamo vso odgovornost za montažo in kvaliteto in hkrati nudimo visoko stopnjo varnosti vaših domov z našimi (sistemskimi) ključi.

Poleg izrezov novih ključev – tako stavbenih kakor tudi avtomobilskih, je pri nas možno tudi popravilo čevljev, brušenje nožev, škarij … ter popravilo torbic.
 
Z željo po še večjem uspehu širimo naš trg, asortima in tudi naš team, ki ga v koraku s časom dodatno izobražujemo na raznih sejmih, izobraževanjih, seminarjih…

Zakaj ravno mi?

V poplavi ponudnikov izstopamo po kvaliteti in profesionalnosti nudenja naših storitev. Nudimo sorazmerno ugodne storitve in izdelke svetovno znanih proizvajalcev, ki se lahko pobahajo z visoko kvaliteto – posledično daljšo življensko dobo!

Ker v tej stroki delujemo že od leta 1986, smo bogati z izkušnjami in tako težave rešujemo v krajšem času.
Vaša varnost je naša prioriteta.
 

Najdete nas na Ptuju, na ulici heroja Lacka 6 in tudi v novi PE v Supernova Ptuj. V stik z nami lahko stopite tudi preko telefona (040 22 88 28) ali maila info@ibro.si.

Pozor! Zadovoljstvo je nalezljivo.
 
Ibro team
Scroll to Top