ZED FULL

Smo distributer za ZED FULL – inovativen računalnik za izdelavo nadomestnih avto ključev.

Izdelava rezervnega avto ključa v praksi vzame največ 30 minut dela, v katerega je vključena izdelava nadomestnega avto ključa (s čipom ali brez) in testiranje uporabe novega ključa v vseh situacijah (odklepanje vozila, vžig avtomobila, testiranje preostalih funkcij ključa). Hitro in enostavno!

Smo uradni zastopnik vrhunske računalniške naprave ZedFULL, ki omogoča izdelavo nadomestnih ključev za osebne avtomobile, bodisi starejše ali novejše, ki vsebujejo čipe ali delujejo celo brezžično – na daljavo.

Iščemo zastopnike na slovenskem trgu, ki bi želeli vključiti vrhunsko računalniško napravo ZedFULL v svoj prodajni program, s katero lahko izdelate kakršen koli ključ za osebna vozila. 

Izdelava nadomestnih ključev pri uradnih servisih je drago, zato kupci za dotično težavo nimajo dostojne alternative, a do sedaj, ko lahko izdelate nadomestni ključ v zelo kratkem času.

Ob tej priložnost vas vkljudno vabimo da nas kontaktirate in si rezervirate mesto lokalnega partnerja.

Število poslovnih partnerjev, s katerimi lahko sodelujemo na slovenskem trgu je omejeno, zato vas naprošamo, v kolikor vidite poslovni interes sodelovanja nas nemudoma pokličete na telefonsko številko 040 228 828 in si rezervirate prosto mesto.

Scroll to Top